Vad gör vi?

N3zones består av 21 avdelningar som varje dag arbetar dedicerat med att förhindra smuts och fukt från att komma in i våra kunders lokaler. Vi har olika lösningar för olika behov, men de har alla det gemensamt att de är effektiva, kostnadseffektiva och skräddarsydda för att passa just dina behov.

N3zones Group består av 21 avdelningar som varje dag arbetar dedicerat med att förhindra smuts och fukt från att komma in i våra kunders lokaler. Vi har olika lösningar för olika behov, men de har alla det gemensamt att de är effektiva, kostnadseffektiva och skräddarsydda.

Processen

Eftersom alla entréer och verksamheter är olika är det viktigt att ni får en lösning som är anpassad efter er eller era byggnader. Det första vi gör är därför att avtäcka era unika behov, så att lösningen uppfyller era förväntningar och krav.

 

Få erbjudande

Få erbjudande!

Fyll i formuläret och vi kommer omgående att kontakta dig.

N3zones Group har utvecklat och äger varumärkena Renholdssoner, N3zones och Stopzones. Som marknadsledande med över 20 års erfarenhet och mer än 20 000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

Personuppgiftspolicy

Telefon: +47 02131 kundservice@n3zonesgroup.se