Vård och omsorg

N3zones är et är ett fastmonterat mattsystem, vilket innebär skräddarsydda lösningar. Systemet stoppar, kontrollerar och avlägsnar smuts samt vatten redan vid entrén, vilket annars kommer in i fastigheten. N3zones består av många olika element, men verkar kunden som enda komplett och som håller vad den lovar.

Vad vi gör

När vi träffar kunden och avtäcker behöver startar processen för att ge kunden den bästa lösningen för hennes eller hans byggnad. Syftet är att lösa problemen med fukt och smuts som dras in och skapar dåligt inomhusklimat och vantrivsel. Genom att installera N3zones upplever kunderna att vi löser deras utmaningar. Dessutom märks det stor skillnad när det gäller dammtäckningsgrad och dammnivå. N3zones bidrar också till bättre städekonomi och högre kvalitet på städningen.

Som marknadsledare med över 20 års erfarenhet och över 15 000 installationer gör vi det som vi kan bästa: att stoppa så mycket fukt och smuts som möjligt. Kombinerat med våra erfarenheter, kompetenser och tillvägagångssätt kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för deras byggnader.

Vi har samarbetat med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) sedan 1998. N3zones fick sin första produktrekommendation av NAAF 2008 och denna förnyades 2014.

Få erbjudande!

Fyll i formuläret och vi kommer omgående att kontakta dig.

N3zones Group har utvecklat och äger varumärkena Renholdssoner, N3zones och Stopzones. Som marknadsledande med över 20 års erfarenhet och mer än 19 000 unika entréinstallationer gör vi det vi kan bäst: Stoppa så mycket smuts och vatten som möjligt.

Personuppgiftspolicy

Telefon: 08 400 226 40 kundservice@n3zonesgroup.se